jueves, 11 de septiembre de 2008

Celebració de la Diada

Trossegem una ceba o un porro i la posem en una paella amb oli d'oliva. Fiquem un all picat o en làmines. Afegim una verdureta com ara, xampinyons o carlota (pastenaga) o pebrot roig o verd. Quan estiga mig sofregit, els carnívors podem incloure unes llonganisses (botifarres) tallades a rodes o picades. En daurar-se una miqueta afegim 250 grams de cigrons cuits per persona. Si no tenim pressa i tenim temps, els podem coure nosaltres prèviament, després d'haver-los tingut a remull des de la vespra i sempre en aigua bullint amb un poquet de sal; si anem de cul podem comprar-los ja cuits. Quan estiga tot ben sofregit se li pot afegir un pessic de julivert picat per donar-li color. Acompanyat amb un bon vi negre aquest plat dóna forces per fer qualsevol cosa que ens proposem. Salut!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Esto que es, ¿para ametrallar al personal o qué?

Peskuezo de Eskuerzo dijo...

Quina mala idea, anònim! Menja bé, caga fort i no tingues por a la mort!

flaperval dijo...

ñam ñam, qué rico plato para celebrar una derrota nacional, ñam ñam...