miércoles, 2 de marzo de 2011

TV3 al País Valencià (macarrades d'una colla de feixistes)

Com ja sabreu, Acció Cultural del País Valencià s'ha vist obligada a tancar els repetidors que havia instal·lat per garantir que les emissions de TV3 arribaven a totes les contrades de Castelló, València i Alacant, perquè s'enfronta a una sèrie exagerada de vergonyoses multes desproporcionades.
El govern valencià ha hagut de canviar les lleis per poder castigar l' associaciò cultural i, al mateix temps, ha desmantellat Canal 9, la televisió autonòmica valenciana, en plena fallida econòmica (es rumoreja que després de les eleccions plantejarà un ERE perquè ja no pot continuar apessebrant a tants amics com havia col·locat).
Així que ni fan ni deixen fer. Aquest és el tarannà dels ultres valencians. Se'ns pixen a sobre i diuen que plou. La part blavera de la societat valenciana encara treu pitrera, de cara a unes falles en què les nostres falleres majors han hagut d'abreujar el seu tradicional creuer per la Mediterrània ja què la caixa pública no és que no done per més, dilapidada en mariscades, regals, adjudicacions a dit i un ample ventall de corrupteles, sinó que es troba seriosament endeutada.
Us convide a visitar el nou bloc (llibertat i TV3) que s'ha obert per, entre altres coses, comptabilitzar els dies que ens passem sense TV3 a València els qui no tenim ni televisió per cable ni Internet.

1 comentario:

El brazo derecho dijo...

Fachaaaaaaaaaaaaaaas ... faaaaaaaaaaaaaaachaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssss